U16 wint Flamingo Indoor Toernooi 2014!

Bericht geplaatst op 22-04-2014

Het Paasontbijt schoot er deze keer bij in voor sommige Rood en Witters. Zij meldden zich op Eerste Paasdag vroeg in de ochtend bij het Kennemer Sportcenter.

Als enige Rood en Wit jeugdteam wist de U16 zich te plaatsen voor het eindtoernooi. In de halve finale werd gewonnen van VOC, waarna in de finale werd afgerekend met onze sterke concurrent VCC. Op de foto van links naar rechts Thijs Dickmann, Jelte van der Leij, Safraaz Sardha, captain Pieter de Graaff, Alexander de Graaff, succescoach Farhaad Sardha en Stijn de Krijger. Goed werk mannen! We moeten ook nog vermelden dat bij de aan de finales deelnemende Dutch Lionesses ook nog Silver Siegers, Laurien Meijer en Yasmine Sardha meededen. En alle ouders die ons steunden, in woord en gebaar, veel dank!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder