U16 verliest finale om landskampioenschap

Bericht geplaatst op 02-09-2014

Afgelopen zondag streed onze U16 tegen Kampong om het landskampioenschap. In een door de bowlers volledig gedomineerde wedstrijd, zowel in positief als in negatief opzicht (heel veel wides!) batten onze mannen en vrouw als eersten.

Alleen Mr. Extra, Ajayan en Alexander wisten de dubbele cijfers te bereiken, en we zaten ruim binnen de dertig overs met 76 runs aan de kant. Toen hun openers een partnership van bijna 40 op de mat legden gaf niemand onze jonge helden dan ook meer een kans. Door goed bowlen van Ajayan en Safraaz vielen er toch een paar snelle wickets, en op 60 voor 6 gloorde er weer hoop in de Rood en Witte harten, er waren in de laatste 8 overs maar 11 runs gescoord! Kampong had nog maar 17 runs nodig van 42 ballen, maar hun batsmen stonden onder enorme druk. Helaas werden er in de volgende overs nog wat wides gebowld, die tegen twee runs per stuk erg duur waren. Het was uiteindelijk ook een wide die Kampong de winnende runs gaf, met nog 11 ballen te gaan. Jammer, een gemiste kans voor deze talentvolle groep! Wel een goed seizoen gehad, met twee finaleplaatsen in de competities die ertoe doen! 

Kampong gefeliciteerd, en Bloemendaal en de KNCB, in het bijzonder umpires Jan Hilhorst en Adriaan van den Dries, hartelijk bedankt voor alles! Ook grote dank gaat uit naar de onvermoeibare coaches Farhaad Sardha en James 'Biscuit' Graham, en hoofdcoach Jarrod Englefield!

Gerard de Graaff

 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder