Pinky Huygens - Tiel overleden

Bericht geplaatst op 21-02-2014

Het trieste nieuws heeft ons bereikt dat de moeder van Gert-Jan en Annelieke is overleden.

Pinky was een duizendpoot en heeft meer dan 40 jaar haar beste krachten gegeven aan onze zustervereniging Kon. HFC. Maar ook op Rood en Wit was zij een graag geziene gaste. Zij volgde de verrichtingen van dochter Annelieke trouw. Ook als Rood en Wit een verzoek bij Pinky neerlegde was zij altijd bereidt om in te springen. Zo heeft zij zich ingezet voor het goed functioneren van de barorganisatie. Die forse inspanningen hebben mede geleid tot de uitreiking van de Nelson Trophy in 1999 aan Pinky als dank voor haar bijdrage in de ontwikkeling van het clubleven. Zij was een markante persoonlijkheid en we zullen haar zeer gaan missen aan de Spanjaardslaan.
Wij wensen Gert-Jan en Annelieke veel sterkte dit grote verlies te dragen.

De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden op woensdag 26 februari 2014 in Crematorium Westerveld te Driehuuis.

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren tijdens een samenzijn vanaf ca 16.00 uur in het clubhuis van de Koningklijke HFC.

 

Namens het bestuur van Rood en Wit,

Michel Derckx

 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder