Pieter de Graaff als Dutch Lion naar trainingskamp Sri Lanka

Bericht geplaatst op 17-11-2014

Onder de bezielende leiding van Roland Lefevre en Ahmad Zulfiqar gaan 8 beloftevolle cricketers zich nog meer bekwamen. Onze eigen Pieter is daarvoor uitgenodigd. Van Harte Pieter!!!!

Acht Dutch Lions naar Sri Lanka

 

Onder begeleiding van High Performance Manager Roland Lefebvre en KNCB-coach Ahmad Zulfiqar gaan acht spelers van de Dutch Lions komende woensdag 19 november naar Sri Lanka.

De groep beloftevolle spelers wordt gevormd door de drie broers Zulfiqar van ACC (Asad, Saqib en Sikander), Bas de Leede (VCC), Pieter de Graaff (R&W), Hamdan Khan (ACC), Davi van Slobbe (Hermes DVS) en Rens van Troost (Excelsior'20).

Tijdens de twaalf dagen durende trip ligt de focus vooral op trainingen en speciale training sessies. Er worden ook enkele wedstrijden gespeeld, waarbij het achttal wordt aangevuld met plaatselijke spelers. Op woensdag 26 november is er een ontvangst op de Nederlandse ambassade. Er staan ook enkele culturele trips op het programma.
Het eerste gedeelte van de tour speelt zich af in het Matara Uyanwaththa Cricket Stadion, daarna is de training- en speelbasis het stadion van de omnisportvereniging Tamil Union . Deze Sri-Lankaanse sportvereniging     ( http://www.tamilunioncricket.com/ ) stamt al uit 1899.

De Dutch Lions, die voor deze speciale tour vrij kregen van school, keren op 30 november terug. De dag ervoor gaan ze nog naar de ODI tussen Sri Lanka en Engeland in Colombo.Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder