Nog een andere manier waarop wij de Engelsen een lesje leren ;)

Bericht geplaatst op 02-04-2014

Op zondag 23 maart kregen de Academy-spelers van Kent County Cricket een clinic in de verbetering van hun visuele vaardigheden, door Johan Schölvinck met zijn bedrijf EyeBallSports.

In samenwerking met Simon Willis, High Performance Manager van Kent CCC, kregen de spelers inzicht hoe ze hun "Sports vision" kunnen verbeteren. Hoe beter de visuele prestaties, des te sneller kunnen beslissingen worden genomen. Deze kunnen dan met meer precisie en resultaat worden uitgevoerd.

Een mooi staaltje van Anglo-Dutch cricket cooperation, maar dan eens in omgekeerde richting.

Op de website van Kent CCC vind je een bericht en een videorapportage van deze EyeBallSports-clinic.

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder