Mevrouw Mieke Schmeink (98) overleden

Bericht geplaatst op 03-07-2014

Mevrouw 'Mienke' Schmeink is op 98 jarige leeftijd overleden. Een prachtige leeftijd die zij in goede doen heeft kunnen meemaken.

Mevrouw 'Mienke' Schmeink is op 98 jarige leeftijd overleden. Een prachtige leeftijd die zij in goede doen heeft kunnen meemaken.
Zij was een grote fan Rood & Wit en heeft jaren lang R&W gevolgd langs de lijn. Toen dat minder kon, spelde zij de Spriet en las alle verslagen (vooral van het Eerste) en wist ook alle namen en prestaties. Op 29 mei j.l. is zij nog op R&W geweest om een wedstrijd bij te wonen en te genieten van het cricket op Rood en Wit aan het hoofdveld en het samenzijn met de cricketvriendinnen met een lekker glas witte wijn. En er werd -zoals altijd- veel gelachen.
Mienke werd ooit betiteld als ' De Golden Girls van R&W", in die tijd samen met de dames Bok en van der Togt.
Een trouwe cricketsupporter uit een Rood en Wit familie, waarbij de gedachten aan haar levenslust en enthousiasme blijven bestaan.
Namens Rood en Wit, wensen wij de familie en vrienden veel sterkte en toch vooral veel mooie herinneringen aan Mienke.

Het Bestuur van de Haarlemsche Cricket Club
"Rood en Wit"

Huib van Walsem, voorzitter.

De uitvaart zal plaatsvinden op maandag 7 juli om 15:30 in Westerveld, Duin- en Kruidbergerweg 6, 1985 HG DriehuisSponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder