Cricketboek "Rood leer op Wilgenhout" met Erik van Muiswinkel

Bericht geplaatst op 13-10-2014

Een boekentip ......het crikcetboek "Rood leer op Wilgenhout" is de titel van een onlangs verschenen boek.......

Boekentip

Rood leer op Wilgenhout. Dat is de naam van het onlangs verschenen boek van onze trouwe supporter Harry Oltheten en Excelsiors Jacob-Jan Esmeijer. Beiden verrijkten de vaderlandse cricketliteratuur -onafhankelijk van elkaar- al eerder met bijzonder lezenswaardige proza, vandaar dat we u deze boekentip niet willen onthouden.

In Rood leer op Wilgenhout spreken de auteurs elf bekende(re) Nederlanders over (hun liefde voor) cricket. Niet alleen cabaretiers, maar politici, dichters en sportanalytici nemen ons mee in hun cricketobservatie, -inzicht en -obsessie. Zo ontbreekt in het gloednieuwe Nederlandse cricketboek Rood en Witter Erik van Muiswinkel niet, en wordt hij daarbij bijgestaan door ’s Neerlands dichter Arjen Duinker, Bart Chabot en Mike Boddé.

Een veurweurd van Jort Kelder ontbreekt daar niet bij. Ook de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse cricketelftal AB de Villiers richt het woord in onvervalst Afrikaans tot de lezers.

Daarnaast zijn er schitterende zwartwit foto’s gemaakt door het Nederlandse fototalent: Nathalie Hennis. HIER kunt u het boek bestellen.

OOK VERKRIJGBAAR BIJ BOEKHANDEL ATHENEUM, Gedempte Oudegracht 70, 2011 GT Haarlem.Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder