Bob Vas Visser overleden

Bericht geplaatst op 07-07-2014

Op 4 juli is Bob Vas Visser overleden. Een zeer trouw supporter van Rood en Wit.

Op 4 juli j.l. is Bob Vas Visser overleden. Een zeer trouwe R&W supporter en man van zijn ook zeer actief betrokken vrouw Tonny.
Bob heeft jaren de ballenaktie voor R&W verzorgd en was een trouwe supporter langs de lijn bij het eerste.
Namens zijn familie kregen wij de volgende tekst, die zijn betrokkenheid en dankbaarheid zeer mooi verwoord:

"Vorige week heeft hij nog kunnen mee maken dat hij 60 jaar met mijn moeder was getrouwd en afgelopen donderdag is hij weer naar huis gekomen.

Papa heeft steeds, tot het laatste toe met "het eerste" meegeleefd en we hebben steeds de wedstrijdverslagen voorgelezen. Hij was verguld met de teksten die jullie voor hem op papier hadden gezet, we hebben ze geplastificeerd en zo af en toe voorgelezen.

En het deed hem goed dat "het eerste" met zijn gesponsorde wedstrijdbal, had gewonnen.

Twee weken geleden maakte hij nog plannen wanneer hij weer naar het eerste kon gaan. Het heeft helaas niet zo mogen zijn"

Namens Rood en Wit wensen wij Tonny, Ernst, Harald en (naaste) familie veel sterkte.

De uitvaartplechtigheid zal gehouden worden op donderdag 10 juli om 16;00 uur op de Algemene Begraafplaats aan de Herfstlaan te Heemstede, waarna aansluitend de begrafenis op de begraafplaats aldaar zal plaatsvinden.
Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren in de aula van de begraafplaats.

Namens het bestuur van de Haarlemsche Cricket Club "Rood en Wit"

Huib van Walsem, voorzitter
 


 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder