Altijd al Umpire willen worden?????

Bericht geplaatst op 20-01-2014

Nu de kans om via een kortlopende cursus aan deze uitdaging deel te nemen..... voor uitgebreide informatie.......

 

Ook dit jaar maken wij u graag attent op de mogelijkheden om umpires voor aanvang van het seizoen op te leiden, mede met het oog op de leveringsverplichting, die verenigingen in de hoogste vier klassen hebben.

In overleg tussen het KNCB-bestuur en de SRC is vastgesteld dat deze umpires minimaal de opleiding Bondsumpire moeten hebben gevolgd en de daaraan verbonden toets met goed gevolg moeten hebben afgelegd.

 

De opleiding Bondsumpire

Deze is gepland als avond-opleiding.

De opleiding duurt vier avonden en wordt afgesloten met een examen op de vijfde avond.

Er is een nieuwe kursus gepland:

·         Maandag 27-02, 03-02, 10-02 en 24-02 met examen op 03-03 (17-02 vervalt i.v.m. Krokusvakantie)

·         Tijden van 19.30 – 22.30.

·         De opleiding vindt plaats op een centraal gelegen lokatie: het clubhuis van Kampong Cricket, Mytylweg 17, 3585 LM te Utrecht.

·         De kursus wordt in het Nederlands gegeven met gebruik van Engelstalig kursusmateriaal.

·         Indien de Nederlandse taal voor een deelnemer een probleem is, neemt u dan even met mij kontakt op.

·         De kosten voor deze opleiding bedragen 25 euro; op de eerste kursusavond ontvangt men een machtigingsformulier waarmee de KNCB dit bedrag kan innen.

 

Voortgezette proefneming als alternatief in 2014

Voor kandidaat-umpires die naar het oordeel van de SRC over voldoende cricket-ervaring (kwalitatief en kwantitatief) beschikken, bieden wij de mogelijkheid deel te nemen aan de opleiding Umpire Level 1, die normaliter de eerste vervolgstap is op de opleiding Bondsumpire. Wij spelen hiermee in op een vanuit diverse verenigingen geuite wens.

 

Deze opleiding is eveneens een avondopleiding. Deze kursus wordt gehouden op vier donderdagen (13-03, 20-03, 27-03, 03-04) met het examen op 10-04.

Tijden eveneens van 19.30 – 22.30. Ook deze kursus vindt plaats in het clubhuis van Kampong Cricket.

De kursus wordt in het Nederlands gegeven met gebruik van Engelstalig kursusmateriaal.

Indien de Nederlandse taal voor een deelnemer een probleem is, neemt u dan even met mij kontakt op.

De kosten voor deze opleiding bedragen 40 euro; op de eerste kursusavond ontvangt men een machtigingsformulier waarmee de KNCB dit bedrag kan innen.

 

Bovengenoemde opleidingen zijn uitdrukkelijk bestemd voor hen, die ook daadwerkelijk als umpire willen gaan fungeren.

Wij gaan er van uit dat een deelnemer na het slagen voor het examen in het seizoen 2014 minimaal drie door de SRC aan te wijzen wedstrijden gaat staan.

 

Kandidaten voor beide opleidingen kunnen zich aanmelden voor deelname via [email protected]; 030-2252670; 0645-053834.Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder