Foto's

Bericht geplaatst op 15-09-2011

Er zijn weer nieuwe foto's geplaatst op de website. Kijk snel of je er tussen staat!

Foto's T20 finaledag

Bericht geplaatst op 31-08-2011

Mooie foto's van de T20 finaledag op HCC.

Op de valreep winst voor het Eerste

Bericht geplaatst op 22-08-2011

Met een karakteristieke karaktervolle not out-century van Jarrod Englefield en goed all-round bowlen werd Quick Haag in de laatste competitiewedstrijd verslagen.

U18 derde op Flamingotoernooi

Bericht geplaatst op 19-08-2011

Het mocht niet zo zijn: vanochtend kwamen onze mannen 11 runs te kort om de uiteindelijke winnaar Quick te achterhalen, waarna in de wedstrijd om de derde plaats voor de tweede keer in een week gedecideerd werd afgerekend met HCC. Volgend jaar beter, en er komt gelukkig nog een revanchemogelijkheid tegen Quick op 3september op Bloemendaal!

Het Jubileum Cricket Kamp 2011

Bericht geplaatst op 02-08-2011

Er is elke dag zoveel gebeurd dat er elke dag een goed en mooi verhaal van gemaakt kan worden met wat er allemaal gebeurde daar in het altijd gezellige Brabant.

FFop in en tegen IJsland

Bericht geplaatst op 25-07-2011

Robert Kottman met hattrick en nog veel meer........

Stijlvolle afronding jubileumviering

Bericht geplaatst op 04-07-2011

Met een stijlvolle feestavond en een diner in een restaurant op een paar forse zessen van onze Spanjaardslaan werd de viering van ons jubileum adgesloten.

U11TOP kampioen!

Bericht geplaatst op 02-07-2011

Het was een prachtige wedstrijd, De VRA-kids gaven geweldig partij, maar moesten toch hun meerdere erkennen in onze helden. Gevolg: medailles, mooie woorden, bloemen, champagne en nog meer medailles... Gefeliciteerd alllemaal, veel dank voor coaches Farhaad en Johan en teamchef Emiel!

Duckworth/Lewis en... de buienradar

Bericht geplaatst op 20-06-2011

Toen Duckworth en Lewis 15 jaar geleden hun meesterwerk verrichtten, stond internet nog in de kinderschoenen.

NAT, NATTER, NATST...

Bericht geplaatst op 11-06-2011

Voor het eerst dit lustrumjaar was Pluvius ons niet goed gezind.

LUILAKinstuif op zaterdag om half zeven...

Bericht geplaatst op 09-06-2011

Als je uit de kroeg komt ga dan maar naar bed... Maar voor de vroege vogels die niet in problemen met de Hermandad willen komen: LUILAKcricketinstuif op Rood en Wit!

OUD tegen JONG, JONG tegen OUD, ouders tegen kinderen en kinderen tegen ouders...

Bericht geplaatst op 09-06-2011

Vrijdagavond om 6 uur wordt de eerste bal gebowld. Kom dus rond half zes naar de club!

Topprestaties van VETS bij VOC

Bericht geplaatst op 05-06-2011

Paul (102) Maarten (110) Diederik 7 v.9 in 5 dat zijn cijfers waar je mee thuis kan komen.....En dat deden we ook, heel laat

Marije de Wijs Lid van Verdienste !!!!!

Bericht geplaatst op 30-05-2011

Tijdens de buitengewoon aangename ALV is Marije de Wijs door de voorzitter in de bloemetjes gezet en....

Kon. HFC KAMPIOEN 1e klasse

Bericht geplaatst op 16-05-2011

Wij feliciteren onze zustervereniging met het geweldige resultaat:

Vrijdag de 13e: Grote Opening!!! Posthumabeker!!!

Bericht geplaatst op 02-05-2011

Aanstaande vrijdag, de 13e mei, openen we voor de derde keer deze eeuw een nieuw lustrumjaar . We beginnen om drie uur met de ontvangst van  jongste jeugd, onze petten, U9 en U10. Feest en partij en bal!  De U10 speelt zelfs een heuse competitiewedstrijd tegen onze vrienden van VCC. Daarna vast snoepen en eten en drinken! Om 5 uur vindt, net als iedere vijf jaar, de wedstrijd plaats om de Posthumabeker. Dit is een batting-, bowling- en fieldingfestijn van de eerste orde voor alle spelers en speelsters van onze U11, U13 en U15 teams! De winnaar krijgt een plaatsje in onze Hall of Fame! Misschien wel op de foto met vroegere illustere winnaars! Daarna nemen de ouderen het vast over, ook voor het heerlijke eten van onze nieuwe hoofdsponsor Taste the World, bekend van onder andere de Wereldkoks rotirollen, maar er blijft genoeg te beleven om het nog lekker onrustig te maken op onze velden. Waarschuw iedereen, deze middag/avond is niet te versmaden! Voor de U11/13/15 spelers en speelsters: meld je om half vijf voor de inschrijving, om vijf uur start het spektakel met vele kleine prijzen en een hele grote prijs!

Taste the World!

Bericht geplaatst op 25-04-2011

Onze nieuwe Hoofdsponsor. Check it out: www.tastetheworld.nl

U9 en U11-top op bezoek bij ACC

Bericht geplaatst op 20-04-2011

Het weer was prachtig en het veld van ACC lag er al mooi bij afgelopen zondag.

U10 deelt eerste rake klappen uit...

Bericht geplaatst op 12-04-2011

10 april, beetje vroeg voor een eerste oefenwedstrijd? Vinden ze niet bij VCC, en wij maakten dankbaar gebruik van de mogelijkheid om eens te zien waar alle opgedane indoorwedstrijd- en trainingservaringen al zo toe geleid hadden.

Hans Kluit en Sverre Loggers vallen in de prijzen

Bericht geplaatst op 04-04-2011

Afgelopen vrijdagavond (01.04.2011) zijn tijdens de goed bezochte  Algemene Ledenvergadering van Rood en Wit aan Hans Kluit en Sverre Loggers respectievelijk de Mr. FA Davidson Memorial Cup en de Nelson Trophy uitgereikt.

Hans kreeg de Trophy voor het vele werk dat hij de afgelopen jaren heeft gedaan t.a.v. renovatie van de kooien, vernieuwde opslagruimte, verbetering van de kontacten met de Gemeente en SRO en voor zijn werkzaamheden in de websitecommissie en de CAO ( overleg met Kon.HFC en HLTC).

Als captain van de U-19  kreeg Sverre de Trophy uit handen van de voorzitter als blijk van waardering voor de geweldige prestatie door in de finale van het Flamingo-junioren de mannen van VRA te verslaan,  waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling is gegaan.  Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder