Supergezellige en geslaagde Nieuwjaarsborrel & Algemene Leden Vergadering op vrijdag 20 januari 2017 in het clubhuis op Eindenhout.

Bericht geplaatst op 13-01-2017

Met net meer dan 50 man hebben wij een prachtige avond gehad op THB in een sfeer die voelde als in een Engels clubhuisje. Maar dat kan met nog veel meer mensen. Er waren 15 afmeldingen, maar we misten nogal wat spelers! Komende periode zal iedereen zoveel mogelijk worden benaderd om te helpen met ledenwerving en verhuizing. To be continued. Seizoen 2017 is begonnen. Happy New Year!


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder