KNCB cricket gala verrassing!! Jeneesiya Ponniah wint de 'Tine de Ruiter Beker' 2017. Zie ook lees verder!

Bericht geplaatst op 17-11-2017

Er waren mooie passende woorden voor de recent overleden umpire Gerard Inden. Pim van Liemt (na 2 jaar op rij gewonnen te hebben!) en de gemeente Haarlem niet gekozen. Maar voor ons zeker de winnaars. Stemrondes bijna allen naar Schiedam/Excelsior. Amsterdam cricketgemeente van het jaar, VRA wint accomodatie van het jaar en Peter Borren (speler van het jaar) en last but not least Floris Kappelle recreatieve speler van het jaar.

Dit seizoen maakte Jeneesiya zowel in de Hoofdklasse als in de T20 finaleronde veel indruk in het veld. Ze stond voortdurend op de goede plek door snel te anticiperen op wat batsmen deden. Vaak voorkwam ze een of meerdere runs door haar grote handelingssnelheid en secure aangooien. Ze veroorzaakte veel run-outs en hield als niet-wicketkeeper de meeste vangen als fieldster vast in de Hoofdklasse. Daarmee gaf ze het goede voorbeeld aan het jonge R&W team, dat zich dit seizoen als team uitmuntend profileerde in het veld.

JENEESIAY & HET DAMES TEAM GEFELICITEERD!!Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder