"Nog een keer zoals het vroeger was";

Bericht geplaatst op 28-12-2016

Rood en Wit had in augustus haar laatste Stille Rondgang aan de Spanjaardslaan in 2016!

Van de unieke cricketplekken bleef op de Spanjaardslaan steeds minder over: kunstgras, vlaggenmasten en steeds meer reclameborden is wat rest. Tijdens de eerste indoor Stille Rondgang werd via dia's met teksten en liedjes afscheid genomen.

De Stille Rondgang 2.0 en een sing-a-long van oud en aangrijpend nieuw cabaret, door Aryan van der Leij, Hans Kluit, Carine Kappeyne, Kim Arends en Sandra Kottman. Wat was het een bijzonder gezellige en op momenten emotionele avond. Het aangrijpende lied door Aryan vd Leij geschreven beschreef "Waar Rood en Wit in aktie kwam"; "Nog een keer de geur van vers gemaaid gras"; "Nog een keer zoals het vroeger was";
Een ode aan onze levende geschiedenis. Het was een afscheid van een bijzondere lokatie, vooral ons hoofdveld sinds 1909.
Nogmaals speciaal dank aan de organisatoren en brengers van boodschappen, liederen en vertier.
 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder