TOP: Coaching clinics voor de Jeugd van Rood en Wit

Bericht geplaatst op 01-07-2013

Met de start van de zomervakantie, zullen de reguliere jeugdtrainingen stoppen. MAAR.......


 


=== UITNODIGING SPECIALIST COACHING CLINICS ===
 
Beste jeugdleden van R&W en ouders/verzorgers,

 
Met de start van de zomervakantie volgende week zullen tegelijk de reguliere jeugdtrainingen ten einde komen, de laatste trainingen vinden plaats a.s. vrijdag 5 juli. Om de cricket vibes gaande te houden (Spriet toernooi!) zal R&W een aantal activiteiten organiseren tijdens de vakantie. Te beginnen met een tweetal Specialist Coaching Clinics.
 
Tijdens deze cricket clinics zal telkens aan een van de delen van het spel aandacht worden gegeven, t.w. Bowling (Spin & Fast), Batting en Fielding. We hebben de clinics zó opgezet, dat we je een dag vullend programma kunnen bieden. We verzoeken je je voor de clinics in te schrijven bij je teamcoach/-leider door het sturen van een email. Zodoende kunnen we de Coaching Clinics goed voorbereiden. En wees er op tijd bij want we hebben een gelimiteerd aantal beschikbare plaatsen.
 
Het programma is als volgt.
 
VRIJDAG 12 JULI   -   GEORGE WORKER (spin bowling) & GREG HAY (batting)
12:00 - 14:00h    Batting
14:30 - 16:30h    Spin Bowling

 
Vanaf 18h speelt R&W 1 een 20/20 wedstrijd tegen Bloemendaal. De bedoeling is dan een BBQ te organiseren zodat jullie na de clinics kunnen blijven eten en naar het Eerste kunnen kijken. 
 
Wie zal er dan de Spriet van de Week zijn?

 
DONDERDAG 18 JULI  -  SHAHBAZ BASHIR & JARROD ENGLEFIELD (pace bowling) & GREG HAY & GEORGE WORKER (fielding)
10:00 - 12:00h    Pace Bowling
13:00 - 15:00h    Fielding

 

 
Je ziet, een fantastisch programma om mee te beginnen!   Na de eerste twee clinics zal geëvalueerd worden op welke wijze hieraan een vervolg gegeven kan worden. Te denken valt aan vervolg clinics op vermelde onderdelen, maar ook aan wedstrijdjes tegen andere clubs of onderling. Uiteraard volgt hier later meer informatie over.
 
 
GEZOCHT
We zoeken ouders die tijdens deze dagen kunnen helpen met het verzorgen van lichte snacks / lunch tussen de clinic sessies door. Het is de bedoeling dit te organiseren tegen een kleine bijdrage vergelijkbaar met de lunches tijdens de competitiewedstrijden. Zodoende kunnen de deelnemers zich volledig concentreren en uitleven tijdens de clinics. 
 
 
We zijn er van overtuigd hiermee een mooie invulling te geven aan de cricketzomer en verwachten een goede opkomst: we hebben een prachtige trainersstaf, dus maak daar gebruik van!
 
Hartelijke groet, namens de JC, JTC en TC van R&W,
Bellie den Hartog


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder