Huib van Walsem in 150e editie WISDEN !!!!!

Bericht geplaatst op 08-05-2013

Wat nog maar weinig Rood en Witters is gelukt..... een vermelding in de Wisden, cricketbijbel bij uitstek, heeft Huib voorelkaar gekregen.......
 
 Nieuws van het FFOP CC front:
 
De 150e editie van de cricketbijbel The Wisden is uit en ligt klaar bij boekhandel Blokker in Heemstede.
Het is FFOP C.C. in het tweede achtereenvolgende jaar gelukt cricketonstervelijkheid te bereiken.
 
Op 1 september 2012 speelden zij uit tegen wat toen (en nog steeds) het nationale elftal van Andorra was. De eerste wedstrijd in de historie van het prinsdom.
FFOP C.C. scoorde in de 30 overs 187 voor 6. Andorra XI kwam niet verder dan 104 oa.
Niet in de minste plaats dankzij een onverslagen 110 van Huib van Walsem.

 
Het zou best wel een zo kunnen zijn dat FFOP C.C. de 151st editie ook gaat halen, doordat zij op 31 augustus uit spelen tegen het nu nog niet bestaande Madeira XI. De eerste wedstrijd sinds 1822 op het eiland.
 
Erik  Bouwmeester


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder