Heather Siegers wint Anneke Weidema-beker!!!

Bericht geplaatst op 17-12-2013

Het bestuur van de KNCB heeft ons jeugdlid Heather Siegers beloond voor haar prachtige prestaties in het afgelopen seizoen

"Voorafgaand aan de KNCB Najaars ALV wil ik jou mededelen dat jij dit jaar de Anneke Weidema-beker toegekend hebt gekregen.

Dit is een jaarlijkse prijs voor de meest talentvolle speelster onder de 18 jaar van het afgelopen seizoen . De prijs komt jou toe vanwege jouw vooruitgang in zowel de competitie als in het Nederlands team, waarin je op belangrijke momenten goede prestaties hebt neergezet, daarbij zowel als wicketkeeper en als fielder goed hebt gepresteerd", aldus Ingrid v.d. Elst namens het bestuur van de KNCB.

Heather, HEEL HARTELIJK GEFELICITEERD MET DEZE PRACHTIGE BELONING, namens HEEL Rood en WitSponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder