U14 wint Flamingo Aspiranten Toernooi

Bericht geplaatst op 24-08-2012

Ze begonnen de dag met acht spelers, en kregen na twee stevige overwinningen in de groep, op Excelsior en VOC, hulp van een paar Friends om het op te nemen tegen ACC and Friends.

Coach Peter Fulton, die de groep de hele dag begeleidde (Thank you Peter!), kreeg van heel dichtbij te zien dat er best wel muziek zit in het batten, bowlen en fielden van de jongere garde van Rood en Wit. Tegen Excelsior werden 167 runs geproduceerd in 20 overs, en tegen VOC zelfs meer dan 200... beide tegenstanders wisten daar net iets meer dan 100 runs tegenover te zetten. De finale was spannender: onze mannen produceerden maar 128 runs. Op 116 voor 5 en nog vier overs te bowlen zagen we het somber in, maar de laatste 5 wickets vielen daarna voor 0 runs, met in de hoofdrol Max Makkink die een triple wicket maiden bowlde! Mooie vangen. een spectaculaire runout, het zat er allemaal in. Op de foto's: Captain Pieter ontvangt de trofee uit handen van Pyke Gunning, en het team met Friends Jan Wieger en Sjoerd van HCC en Nick van VCC. Van Links naar rechts: Zaboor, Chris, Stijn, Jan Wieger, Safraaz, Sjoerd, Pieter, Alexander, Max, Daniel en Nick.

 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder