U14 blijft domineren... tweede kampioenschap op rij!

Bericht geplaatst op 02-09-2012

Het werd op VCC uiteindelijk ongelooflijk spannend, maar onze U14 mannen lieten zien dat ze ware kampioenen zijn: ook deze wedstrijd, waarin ze eerst battend maar 103 runs wisten te maken, werd gewonnen! Ook al ging het moeizaam en werden van de spanning iets teveel wides gebowld, Excelsior werd onder de 100 runs gehouden. Op 99 was de Schiedamse koek op, en mocht de oude U13 beker weer retour naar Haarlem, nu als U14 kampioensbeker! Eerder dit jaar werden al het Flamingo Indoortoernooi en het FAST toernooi gewonnen, dus de treble voor dit seizoen is binnen! Dank aan coach Benno, manager Adam en alle ouders die vandaag en in het afgelopen seizoen hielpen en steunden en alle jonge helden die invielen gedurende het seizoen! Op de foto staand vlnr coach Benno van Nierop, Max Makkink, Max Kitchener, Jelte van der Leij, Daniel van Nierop, Pieter de Graaff, Christiaan Beels en Zaboor Chaudhry. Zittend vlnr Stijn de Krijger, Alexander de Graaff, Safraaz Sardha en Thijs Dickmann.

 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder