The House of Mercy en het Ned XI !!!!! op 27 juli a.s.

Bericht geplaatst op 21-07-2012

voor € 5.00 koopt u een kaartje voor de wedstrijd van het NED XI - Gloustershire ( in het winkeltje)en dat geld is bestemd voor "The House of Mercy" en op deze manier sponsort u een geweldig doel.
Wij van Rood en Wit U16 spelen in 2012 voor het weeshuis voor Dalits “The House of Mercy”.

Stichting Vrienden van Mercy´s Orphanage is een kleinschalige stichting die sinds 2002 spontaan is opgericht ter ondersteuning van circa 60 kinderen in een kindertehuis in Tiruvannamalai in de deelstaat Tamil Nadu, Zuid India. Deze kinderen zijn Dalit-kinderen, vaak afkomstig uit éénoudergezinnen die financieel niet in staat zijn voor hun kinderen te zorgen of kinderen waarvan de ouders niet meer leven. Dalits zijn de zwaksten in de Indiase samenleving. Sinds 2002 is mevrouw Anneke Bouman van de Jacoba-School in Heemstede de drijvende kracht achter de hulp aan The House of Mercy.
www.vriendenvanmercy.com.
 
Wil je het kindertehuis ook helpen? Sponsor ons dan voor onze prestaties, of koop binnenkort een van onze “House of Mercy”-pennen, of doe een bijdrage in onze collectebus. Als je nog een ander goed idee hebt om te helpen, laat het weten, alles is welkom!
 
Hartelijk dank, namens Rood en Wit U16
 
Yolanda Brouwer    023-547.1727
Inge Neeskens         023-527.0400
Johan Schölvinck     06-3331.4132

 


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder