Peter Fulton onze nieuwe coach

Bericht geplaatst op 05-02-2012

Meer dan 13.000 runs in tests, ODI's, internationale T20's, first class en List A games en T20 wedstrijden voor Nieuw Zeeland en Canterbury heeft-ie al in de tas.

Peter is een full time topspeler die daarnaast coachen heel erg leuk vindt, dit heeft hij de afgelopen zomers ook in Engeland gedaan. Hij speelde zijn laatste wedstrijden voor Nieuw-Zeeland in 2009. In 2006 speelde hij nog tegen onze eigen Jarrod Englefield! Naast 10 testmatches en 49 ODI's speelde hij ook 11 T20 wedstrijden voor zijn land, waaronder de World Cup T20 in Zuid-Afrika in 2007.
Peter heeft dus waanzinnig veel ervaring van het jarenlang spelen in de top, heeft de nodige autoriteit ( 2 m lang!) en leiderscapaciteiten, die hij al tijden laat zien als captain van de Canterbury Wizards.
Wij geloven dat hij onze talentvolle jongeren kan stimuleren, coachen en begeleiden in het spelen van cricket op het niveau waarvan wij vinden dat Rood en Wit thuis hoort. Welcome Peter and we hope that your stay with us will be a successful one!


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder