20 mei 2012

Afgelopen zaterdag was het ook voor de Petjes de eerste keer dat er werd gecricket. Niet op zondag dus, waar veel 2e jaars petjes wellicht op hadden gerekend. Dat komt omdat we op zondag tijdelijk geen ruimte hebben om lekker te rennen, te gooien, te vangen en te slaan, omdat dan (ook tijdelijk) alle zaterdagjeugd gebruik maakt van de velden. Dat komt dan weer omdat we anders veels te veel te maken hebben met kinderen die (nog) niet kunnen cricketen, omdat ze nog niet klaar zijn met hockey of voetbal. Kortom, het is even schuiven, maar we kunnen spelen! Voor de goede orde: de komende 2x spelen we op zaterdag van 9:30 – 10:30 / 10:45 uur en vanaf zondag 10 juni spelen we weer ‘gewoon’ op de zondagochtend van 9:30 – 10:30 / 10:45 uur.

27 mei 2012

Afgelopen zaterdag om 9:30 uur betraden we met 13 petjes het veld om weer meer over cricket te leren, en vooral plezier te hebben! We begonnen als gewoonlijk met een rondje warm lopen. Eens kijken waar al die spieren in onze lijven nou precies zitten en hoe het voelt om die te gebruiken.

10 juni

Hoi allemaal, Voor het eerst op zondag en prompt wisten veel meer petjes het veld te vinden! 25 maar liefst! Deze keer maar lekker cricketen! Veel cricketen.

17 juni

En weer waren we met een grote groep petjes deze zondag (22 in totaal). Met hulp van Maurits en verschillende cricket moeders en vaders hebben we er weer een mooie cricket ochtend van gemaakt.

Foto┬┤s

Foto's petjes 2011!Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder