Rood & Wit U14 – VCC U14

(93 runs voor 9 vs 141 runs voor 5, beiden in 30 overs) Was de zaterdag een zonovergoten dag, zondag was het weer een dag van wolken en bittere kou.

HCC U14 – Rood & Wit U14 (180 voor 5 na 30 overs – 58 all out)

Het was me het cricketweekend. Na een wat wisselvallige week, met een gigantische regenbui op woensdag, togen we als cricketminnend Nederland afgelopen vrijdag naar Amsterdam voor de wedstrijd van het grote Nederlands XI tegen de Nr I van de wereld, Zuid-Afrika.

Rood & Wit U14 vs Utrecht (87 voor 10 vs 146 voor 1)

Bij de aanblik van de tegenstander van ons team de U14 zal het u als lezer wat vreemd klinken dat er een nieuwe cricket club is opgericht in de regio Utrecht. In dat opzicht kan ik u gerust stellen dat Utrecht CC niet is opgericht, maar dat onze tegenstander een combinatie is van de leeftijdsgenoten van de regionale clubs Kampong, Hercules en Hilversum.

Sparta / Hermes DVS – combinatie vs Rood & Wit U14

(69 voor 3 uit 18 overs – 68 all out uit 16 overs)


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder