Spelers U14 TOP

 

Teamcoach: Benno van Nierop (0235459944, 0654398245, [email protected])
Team Manager: Adam Kitchiner (0235247845, 0650870727, [email protected])
 
Max Makkink                                     23-04-1997
Jelte van der Leij                                14-06-1997
Pieter de Graaff                                  19-09-1997 
Stijn de Krijger                                    29-01-1998
Chris Beels                                         14-06-1998
Max Kitchener                                    18-07-1998
Thijs Dickmann                                    22-04-1999
Daniel van Nierop                                 08-11-1999
Zaboor Chaudry                                   06-12-1998

Omdat de U14 TOP uit minder dan 11 spelers bestaat, zal voor competitiewedstrijden en beroep worden gedaan op U12 TOP spelers, volgens een rotatieschema.

Staand vlnr: Jelte van der Leij, Max Kitchiner, Pieter de Graaff, Zaboor Chaudhry, Max Makkink, Sam Randeraad

Knielend vlnr: Thijs Dickmann, Daniel van Nierop, Stijn de Krijger, Christiaan Beels, Klaas Roelfsema, Alexander de Graaff

 

 

U14 - Overzicht seizoen 2012

Nadat vorig seizoen het Landskampioenschap werd behaald met deze talentvolle groep was er aanvankelijk geen enkele aanleiding om te twijfelen aan een passend vervolg. Maar al vrij snel werd duidelijk dat we een paar spelers zouden gaan missen. Koen Lamers stopte helaas met cricket en Paul Aarsman wilde zijn carrière liever in een jonger team voortzetten. Het stelde de Jeugdcommissie voor een lastig dilemma, want spijtig genoeg telde deze leeftijdscategorie toch al weinig spelers. We hielden welgeteld NEGEN spelers over, niet eens een volledig team. Wat te doen? Andere teams uiteen halen, jongere spelers laten doorschuiven?

U14 R&W wint van VRA

De kop is eraf! De U14 heeft z'n eerste wedstrijd afgelopen zondag gespeeld en de lijn van vorig jaar gewoon doorgezet, want meteen maar gewonnen. Dat was niet zo vanzelfsprekend als het misschien lijkt, want er is intussen wel wat veranderd.

U14 R&W wint ook van Hilversum

Ook deze week was het Gerard gelukt een team bijeen te sprokkelen. Sterker nog, we stonden plotseling met 13 man, waarvan er één abusievelijk werd ingeladen maar als invaller voor een ander team bleek bestemd. Uiteindelijk dus met 12 man naar Hilversum, alwaar wij slechts 8 spelers van de tegenstander aantroffen, de rest moest nog terugkomen van een wedstrijd met de U16. Dat beloofde niet veel goeds, want daar zitten een paar sterke gasten bij. Maar toen we namen en rugnummers hadden gecheckt gingen we uit praktische overwegingen akkoord met een eerste batbeurt voor de gastheertjes.

Het wonder van Charkov

U14 en het Wonder van Charkov Wat klinkt als de titel van een spannend jongensboek eindigde afgelopen weekend in een drama. Hoewel, met een beetje goede wil kunnen we ook stellen dat het wel eens gezond is om als topsporter een keer op je bek te krijgen. Dat is meteen het grote verschil tussen de mannen van Oranje en de mannen van Rood & Wit, want voor ons was het zaterdag de eerste keer in tijden dat we een wedstrijd niet met winst afsloten, terwijl die Oranjemannen... nou, laat maar.

23 juni

U14 – Hilversum (182- 129) We speelden voor de tweede keer dit seizoen tegen Hilversum. De wedstrijd begon om 2 uur met zon maar veel wind. We wonnen de tos en gingen batten.


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder