Spelers U12 TOP, U12 EBAB 1 en U12 EBAB 2

Omdat de U14 TOP uit minder dan 11 spelers bestaat, zal voor competitiewedstrijden een beroep worden gedaan op U12 TOP spelers, volgens een rotatieschema.

13 mei 2012

De kanjers van R&W EBAB 2 en hun coach waren om 0745 op Moederdag verzameld (nog even los van de moeders zelf die er ook waren) om af te reizen naar Den Haag voor hun eerste wedstrijd met hout tegen de (zo bleek) ervaren mannen van Quick Haag.

U12 TOP verslaat HCC

Stukje geleend van de HCC website!

Overpeinzingen van een coach (R&W U12 EBAB I)

Met het seizoen op zijn einde en de vakantie inmiddels achter de rug is ook het moment gekomen van terugkijken. Vanaf een willekeurig strand in Europa begonnen de gedachte al over het seizoen en de individuele prestaties.

13 mei 2012

Rood & Wit U12 EBAB I – HBS U12 (95 voor 7 – 66 voor 6) Na een opwarmronde vorige week met een aantal spelers tegen het andere U12 team stond deze week de eerste echte wedstrijd op het programma. De eerste wedstrijd was de eindstap van een reeks trainingen om te zien of we wederom het cricket met harde bal, helmen en echte legguards wel aan konden.

26 mei 2012

De U12 EBAB mocht uiteindelijk aan hun eerste competitie wedstrijd beginnen na wat oefen potjes en een verregend programma afgelopen zondag.

26 mei 2012

U12 Top verslaat Hermes

9 juni

U12 TOP verslaat Bloemendaal Vandaag 9 juni konden de U12 TOP eindelijk weer cricketen. Na het afgelasten van de wedstrijd vorige week door de regen hadden de U12 TOP helden er weer zin in. Dit keer uit bij Bloemendaal.

9 juni

Na de frustratie van onze verregende wedstrijd tegen VOC va

26 mei 2012

2e Pinksterdag VOC – Rood & Wit U12 EBAB (96 voor 6 vs 91 voor 6)

8 juni

Afgelopen vrijdag stond de inhaalwedstrijd te

9 juni

Soms heb je van die uitwedstrijden dat het niet zo loopt

16 juni

Regen in de vroege ochtend, een katerige coach, een tegenstander die 45 minuten te laat aankwam en het gedwongen spelen op een half kunstgras veld waren geen voorbodes voor een mooie pot cricket van deze groep. Maar de zon brak bij aanvang van de wedstrijd door en mede-daardoor

23 juni

Wat een week voor de EBAB wereld.

23 juni

Zoals u reeds elders in De Spriet heeft kunnen lezen is afgelopen zaterdag op Rood & Wit


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder