DAMES 2020

2020 is een bijzonder jaar. Vanwege alle COVID-19 maatregelen zullen onze buitenlandse coaches helaas niet beschikbaar zijn. Maar geen nood: de selectie organiseert de opkomst voor de trainingen zelf en wordt technisch bijgestaan door de aanvoerder van het Eerste team, Benjamin Thornton.

Aangezien er geen (externe) wedstrijden mogen worden georganiseerd, nemen de dames enthousiast deel aan de onderlinge wedstrijden die elke zaterdag op ons complex worden georganiseerd.  

Mocht je het leuk vinden om een keer mee te komen doen: de dames trainen elke maandag- en woensdagavond vanaf 19.30 uur. Daarnaast wordt er elke zaterdag in principe vanaf 14.00 uur een onderlinge wedstrijd gespeeld. Je moet je (vanwege de COVID-19 maatregelen) wel van tevoren aanmelden voor een training of een wedstrijd. Als je wilt trainen met de dames of op zaterdag wilt spelen verzoeken wij je om een bericht te sturen aan “ hans. eric @ paree. info “ (geen spaties in het emailadres zetten; de spaties zijn hier alleen opgenomen om spam tegen te gaan).

In 2021 hopen we weer een ‘gewoon’ seizoen te mogen beleven!Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder