Instructies

Bardienst

Rood en Wit is een kleine vereniging waar de bar wordt bemand door alle ouders van jeugdleden en alle spelende leden. Het voordeel is dat u mede door de bardienst snel mensen leert kennen.

Het streven is dat iedereen één keer in het seizoen bardienst heeft en als iedereen daaraan meehelpt, lukt dat meestal ook. Een enkele keer wordt misschien voor een tweede keer uw hulp ingeroepen om eens extra in te springen, bijvoorbeeld als we vermoeden dat het erg druk wordt of als een inhaalwedstrijd wordt gespeeld. We hopen dat u ons dan wilt helpen.

We proberen bij de indeling van de bardiensten zoveel mogelijk rekening te houden met de tijden waarop uw kinderen spelen: ouders van thuisspelende competitie elftallen op zaterdag, de ouders van de petten op zondagmorgen en ouders van jeugdspelers die ook met de heren meespelen op zondagmiddag.

Elke week staat de bardienstindeling voor het hele seizoen in de Spriet. U kunt er dus lang van te voren rekening mee houden. Mocht u niet kunnen, belt u dan andere ouders om te ruilen: alle telefoonnummers staan ook in het schema. Graag wijzigingen / ruilen even per mail aan ons doorgeven.

De tijden van de bardiensten voor ouders zijn:
Zaterdag van 8.30 - 11.00 uur en 11.00 - 13.30 uur (ouders van U-9 t/m U-15)
Zondag van 8.30 - 11.00 uur (ouders van petten)
Zondag van 13.30 – 16.00 en 16.00 – 18.30 uur (ouders van U-18 en U-15 die met senioren meespelen)


Achter de bar ligt een rode map waarin alle instructies over de bar zijn te vinden. Van ‘waar staat de melk’ tot ‘hoe frituur ik een kroket’ staat daar allemaal in beschreven.

Een paar regels die vervelende discussies kunnen voorkomen:
- degene die bardienst heeft zorgt zelf voor vervanging bij verhindering
- alleen de mensen die bardienst hebben mogen achter de bar komen
- bestelde lunches mogen in de keuken worden klaargemaakt. Eigen meegebrachte lunches helaas niet! Met dank aan de Voedsel- en Warenwet.
 Sponsors

Mededelingen

PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

KNCB magazine CricketNL
Bekijk het nieuwste magazine van de cricketbond: CricketNL

CricketNL verschijnt wekelijks in het seizoen! Daarbuiten tweewekelijks. Lees verder