Tip voor alle jeugd van Paultje van Meekeren (Somerset, voorheen Rood en Wit Petjes / U7)

Bericht geplaatst op 08-07-2016

Tip 1. Luister naar de coach en probeer het! Tip 2. Op tijd komen, is ook belangrijk. Je kan beter 15 minuten te vroeg zijn, dan 1 minuut te laat! Tip 3. En het aller belangrijkste is dat je plezier hebt in het spelletje. + Verzonnen Tip 4: doe mee aan de Posthuma beker zaterdag a.s.!

Je moet goed luisteren!  Luister naar de coach en probeer het. Als het niet lukt, vergeet je het. Niet alles wat de coach zegt, zal voor jou als speler werken, maar je kan het altijd proberen. Ik heb veel getalenteerde spelers gezien, die het nooit met hun coach eens waren. Geen van deze spelers hebben het ooit gemaakt als cricketer.
Op tijd komen, is ook belangrijk. Je kan beter 15 minuten te vroeg zijn, dan 1 minuut te laat! En het aller belangrijkste is dat je plezier hebt in het spelletje.
Zie hele interview op KNCB site
http://kncb.nl/uit-de-kooi-paul-van-meekeren/



Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder