Rood en Wit valt terug in de kopgroep...

Bericht geplaatst op 13-06-2016

De warme gloed van de ongedeelde eerste plaats heeft maar een week over ons gehangen. Afgelopen zondag werd er verloren van Punjab, die eerder ook al HBS de voet dwars hadden gezet. De eerste plaats wordt nu gedeeld door maar liefst vier teams, met een team op twee punten achterstand. De drie laatste teams zijn gezien... Hieronder de gebruikelijke dingen: het verslag uit het HD, de scorecard uit E-cricket, de stand en een verslag uit de HBS-hoek van onze wedstrijd van een week geleden.

 

 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder