Rood en Wit op Eindenhout in 2017 : "Live" terug te zien: de goedkeuring door de Raad.

Bericht geplaatst op 14-10-2016

Het wordt nu een proces van plannen uitvoeren om een veld klaar te hebben per april 2017. Samen met THB zullen wij Sportpark Eindenhout bemannen. De raadsvergadering is terug te zien. Ga naar: https://haarlem.raadsinformatie.nl/vergadering/246557/gemeenteraad%2013-10-2016 Klik op: 10 Aanleg Cricket veld H.C.C. Rood en Wit (onder agendapunten iets naar beneden scrollen). Dank aan het team van Wethouder Snoek! Abid Azannay houdt een warm pleidooi voor Rood en Wit en benadrukt de aanleg van een 2de cricketveld. Dit hebben wij aangegeven om het oversteken over de weg naar het helicopterveld zo snel mogelijk op te lossen. En Louise van Zetten steunt het voorstel van harte, want zij is voor cricket, het werd gespeeld in haar familie!


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder