Posthuma beker

Bericht geplaatst op 27-06-2016

Zaterdag 9 juli van 14-16 uur vindt, net als iedere vijf jaar, de wedstrijd plaats om de Posthumabeker. Dit is een batting-, bowling- en fieldingfestijn van de eerste orde voor alle spelers en speelsters van onze U7, U10, U12-1, U12-2, U14 en U16 teams!

Op het hoofdveld en in de kooi wordt per persoon de batting-, bowling- en fielding-kwaliteiten beoordeeld door een zeer deskundige jury. De winnaar krijgt een beker en een plaatsje in onze Hall of Fame! Misschien wel op de foto met vroegere illustere winnaars! Maar  ook voor de eerste drie beste bowlers, beste batsmen en beste fielders zijn er leuke prijzen te winnen. En voor de mooiste actie van de dag. 
Na de competitiewedstrijd blijf je of kom je gezellig naar Rood en Wit voor deze unieke middag. 
Meld je voor 2 juli aan door een mail te sturen naar mij ([email protected]) met je naam, je leeftijd en je team. 
Na de Posthuma-beker zal er door de senioren gestreden worden om de André van Baasbank trofee

Tot dan,

LisetteSponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder