OPENINGSDAG CRICKETCLUB ROOD EN WIT ZATERDAG 7 MEI VAN 15.00-18.00 UUR

Bericht geplaatst op 20-04-2016

Op zaterdag 7 mei aanstaande organiseert cricketclub Rood en Wit op het Helikopterveld tussen 15 uur en 18 uur een gezellige middag vol cricketclinics enĀ spelletjes. Er is natuurlijk een springkussen, eten (€5) en een loterij. Jij bent van harte uitgenodigd om te komen. Ouders, opa's, oma's, broertjes of zusjes die willen aanmoedigen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Graag horen we of je komt, meld je snel aan via [email protected]

Dan zorgen we voor genoeg ijsjes na afloop!

Attentie!!!!!!

Tijdens de Openingsdag op 7 mei zal vanaf ongeveer 17 uur  Tim de Leede aanwezig zijn met een wagen vol cricketspullen: bats, legguards, helmen, tassen, schoenen. Voor jong en oud.

Hopelijk tot zaterdag 7 mei.

De jeugdcommissie van HCC Rood en Wit

infoSponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder