Mooie Rood en Wit truien te bestellen!

Bericht geplaatst op 09-06-2016

Juun Schaars: Ik heb contact opgenomen met de makers van de Echte Wollen Rood en Wit Crickettruien, om te zien wat de kosten en mogelijkheden zijn m.b.t. een bestelling. Mijn 2de stap is om te inventariseren of er animo is, en zo ja, hoeveel, voor een bestelling.

Wetenswaardigheden:

  • 2 trui-mogelijkheden: met en zonder mouwen.
  • Maten (borstomvang) van 34 inch (86,36 cm) per 2 inch (2,54cm) omhoog tot 50 inch (127cm).
  • Levertijd is 6 tot 8 weken (ongeveer).
  • Prijzen: 45 pond (+- €60,-)(met mouw) en 40 pond (+-€52,-)(zonder mouw).
  • Reageer svp per ommegaande, maar zeker voor donderdag 16 juni a.s. voor een bestelling.

De prijzen in Euro zijn exclusief verzendkosten en onderhevig aan schommelingen van de wisselkoers!!!

Heeft u belangstelling, of weet u iemand die belangstelling heeft, stuur mij dan een mailtje op [email protected], onder vermelding van “Wollen Rood en Wit Trui”, welke soort (met of zonder mouw), en de maat.

Het Depot zal geen truien bestellen en vervolgens verkopen uit voorraad. Het kan dus zo maar weer 20+ jaar duren voor er een bestelling geplaatst wordt…

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder