Lekker onbelangrijk- wel leuk nieuws : Spriet verkozen tot nationale vogel van Nederland.

Bericht geplaatst op 16-01-2016

Rood en Wit feliciteert 'Bert Spriet' met zijn erkenning tot 'nationaal erfgoed'. Voor de niet-vogelaars: Grutto = Griet = Spriet. De naam is ontleend aan een fictieve vogel (Bert Spriet) die rond 1911 voor het eerst opduikt in de jaarboeken. Volgens de overlevering verschijnt de vogel elke zondagmorgen omstreeks half twaalf (destijds de aanvang van de wedstrijd). Landt hij in een sierlijke duikvlucht van rechts, dan zijn de voortekenen goed. Zo nee, dan werden alle middelen te baat genomen om hem gunstig te stemmen zodoende de wedstrijd alsnog te winnen.


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder