KNCB Club & Coach Congres 2016

Bericht geplaatst op 15-03-2016

Op zondag 10 april vindt het KNCB Club & Coach Congres in de Sportcampus in Utrecht plaats. Op het programma staan workshops voor coaches en best practices voor (jeugd-)commissies.

Datum: Zondag, 10 april 2016, 9.30 uur ontvangst
Locatie: Sportcampus, Maartvlinder 11, Utrecht

Club Gedeelte
Het club gedeelte duurt een ochtend. Tijdens deze ochtend komt het effectief gebruik van social media om club(-activiteiten) te promoten aan de orde, gevolgd door een sessie met de gouden tips voor het succesvol werven van nieuwe leden.

Daarna wordt een SMASH Cricket demonstratie gegeven door de KNCB Cricket Development Officers. Tijdens de lunch is er ook een gelegenheid om tafelcricket te proberen.

Coaching Gedeelte
Het coaching gedeelte duurt een ochtend en een middag. Op het programma staan high performance coaching workshops, verzorgd door KNCB High Performance Manager Roland Lefebvre en de nationale cricket coach Anton Roux.

Deelname
Voor deelname en reservering verzoeken we je gebruik te maken van het online boekingsformulier:
http://kncb.nl/kncb-cursus/kncb-club-coach-conference/

Kosten
Inschrijvingskosten: € 25 per persoon voor het club gedeelte en € 50 per persoon voor het coaching gedeelte . (Kosten komen in aanmerking voor de KNCB jeugdsubsidie 2016).
Kosten zijn inclusief lunch, drankjes en de programma boek.

Voor meer informatie: [email protected]

Hopelijk tot ziens op het KNCB Club & Coach Congres!

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder