Gouden Spriet draagster Anna Molijn overleden

Bericht geplaatst op 17-11-2016

op 16 november is onze trouw lid en Gouden Spriet draagster Anna-Molijn overleden

 

Op 16 november 2016 is Anna “An” Molijn-Allebrandi kort na haar negentigste verjaardag overleden. An was getrouwd met ons erelid Leo Molijn, die ons al op 6 oktober 2008 is ontvallen. Leo werd eind jaren '30 lid van HFC en Rood en Wit en in beide verenigingen speelde hij op vele terreinen een grote rol. Anna was daarbij zijn grote steun en toeverlaat. Zij verrichtte in beide clubs veel vrijwilligerswerk, vooral op het gebied van bardiensten. Nooit werd tevergeefs een beroep op haar medewerking gedaan. In 1992 werd zij voor haar grote verdiensten voor Rood en Wit gedecoreerd met de Gouden Spriet. Anna is altijd donateur van Rood en Wit gebleven en was een paar jaar geleden nog sponsor van de cricketwedstrijd tussen HFC en Rood en Wit met als inzet de "Leo Molijn Bokaal".

Op haar uitdrukkelijke verzoek zal de uitvaart in stilte plaatsvinden.

Namens het bestuur

Huib van Walsem, voorzitter

 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder