Betreft: Uitnodiging voor een informele zeer ontspannen Rood en Wit reünie

Bericht geplaatst op 19-05-2016

Borrel /bbq op vrijdag 3 juni 18:00uur (inloop vanaf 17:00 uur). Het Spriet Evenementen Team organiseert deze Rood & Wit reünie en halen we voor het 135 jarig jubileum mooie herinneringen op of creëren we nieuwe. Je bent al vanaf 17:00 uur van harte welkom oud en vertrouwd aan de Spanjaardslaan om te borrelen tijdens een R&W Haring Party en BBQ (€7,50 meld je aan via [email protected]) ! Ook om door te sturen aan oude Rood & Wit cricketvrienden.

Betreft: Uitnodiging voor een informele zeer ontspannen Rood en Wit reünie borrel /bbq op vrijdag 3 juni 18:00uur (inloop vanaf 17:00 uur)

Beste oud-leden en leden,
Onze cricketclub H.C.C. Rood en Wit wordt dit jaar 135 jaar. Opgericht in 1881 zijn wij een van de oudste clubs in Nederland.
Ik ben zelf 43 jaar lid en overal kom ik oud cricketers van Rood en Wit tegen, die soms maar een paar jaar hebben gespeeld en daarmee oud Rood en Witter voor het leven zijn geworden. Voor alle leden van toen en nu organiseren wij een reünie-borrel-bbq.

Wie schrijft, die blijft. En de Spriet is onze schatkist, die iedere week trouw de opstellingen en prachtige verslagen heeft bewaard. Wij zijn ze allemaal aan het digitaliseren en de eerste oogst is en blijft hartverwarmend.  Te vinden op http://roodenwit.nl/nl/spriet/download_spriet/

En vele -ook andere- jaargangen zullen op 3 juni aanwezig zijn en veel oude cricketfoto’s. Als je zelf nog oude cricketspullen hebt bewaard, kan je die meenemen om te laten zien of te doneren.

Wij hebben in 2012 de grootste eerste elftal foto gemaakt met 80 spelers van toen en nu en dat was een groot succes (met spelers van 17 jaar tot en met 95 jaar) en het zou mooi zijn nu weer een grote groep bij elkaar te krijgen van oud R&W’ers.

Hiervoor zijn veel e-mailadressen verzameld (geheel niet volledig) en wil ik vragen iedereen andere bekenden uit te nodigen voor reünie-borrel op R&W, door deze mail door te sturen. Maar nu ok via de website deze oproep.

Op vrijdag 3 juni organiseert het Spriet Evenementen Team deze Rood & Wit reünie en halen we voor het 135 jarig jubileum mooie herinneringen op of creëren we nieuwe.  Je bent al vanaf 17:00 uur van harte welkom oud en vertrouwd aan de Spanjaardslaan om te borrelen tijdens een R&W Haring Party en  BBQ (€7,50 meld je aan via [email protected]) ! En je kan  ook tussendoor meedoen aan een old school Tip & Run en  open wicketbowlen op de pitch.  Je kan ook alles volgen via facebook.com/CricketclubRoodenWit

Zet het svp in je agenda en zorg ervoor dat je op tijd van je werk of verre locatie vertrekt om erbij te zijn. Er zijn altijd excuses en zie dit als een eenmalige reünie (om mee te beginnen) die je niet mag missen.

Als je wil laten weten dat je komt, RSVP, kan dat ook via [email protected]

Wij, bestuur en huidige Rood en Witters, hopen jullie te zien op 3 juni!

Namens het bestuur.

Hartelijke cricketgroet,

 

Huib van Walsem

[email protected]

 

 

 

 

 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder