Huib ter Haar overleden op 11 augustus 2015.

Bericht geplaatst op 12-08-2015

Huib ter Haar was een mensen mens, zeer aimabel, enthousiast cricketliefhebber, een Spanjaardslaanman en vooral Rood en Witter met 117 wedstrijden in R&W1, debuut in 1955, 1673 runs (1 century, 109n.o.) en tevens honorair Flamingo lid (lid sinds 1959).

Huib, veelvuldig aanwezig bij wedstrijden, stond nog langs de lijn bij de wedstrijd tegen Bloemendaal op 2 augustus bij de belangrijke overwinning van het eerste en was altijd zeer begaan met wel en wee van de club. Het was altijd fijn Huib weer te zien en bij te praten over cricket en ook het leven rondom cricket. 
Wij zullen zijn betrokkenheid moeten missen.                                                           
                               
Het op zo'n korte termijn overlijden is een grote schok voor zijn vrouw Maria, de familie en vrienden. Wij wensen een ieder veel sterkte en vooral veel mooie herinneringen aan Huib.

Namens H.C.C. Rood en Wit,

Huib van Walsem
VoorzitterSponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder