FFOP CC komt met lustrumboek!!!!!

Bericht geplaatst op 17-06-2015

In hard cover uitvoering. geïnteresseerd..... !!!!!

 

Eind dit jaar of begin volgend  zal de Fellowship of Fairly Odd Places CC haar, in het Nederlands geschreven en in hard cover uitvoering, lustrumboek uitgeven.

Op 1 juni dit jaar hebben de Ffoppers hun tienjarig jubileum kunnen vieren. Om dit extra te markeren zal er dus een boek verschijnen. Logisterwijs is de titel "10 Not Out".

FFOP CC heeft altijd al een bijzondere relatie met Rood en Wit gehad, immers, op een na zijn alle Ffoppers (oud) spelers van de club. De kleuren van het Fellowshipjacket zeggen al voldoende.

Het jubileumboek zal gedrukt worden als een eenmalige en individueel genummerde uitgave van ongeveer 120 pagina's en met een flink aantal kleurenfoto's. Het voorwoord is van Erik van Muiswinkel.

De prijs zal zo rond de 25 euro komen te liggen. Dit is exclusief verzending.

Vanzelfsprekend verhaalt het boek de waanzinnige historie van FFOP CC van 2005 tot heden. Het geeft een uniek beeld van de wijze waarop FFOP CC voor elkaar kreeg om op de verschillende "rare" plekken en tegen bijzondere tegenstanders te spelen, en daardoor een stevige mondiale bekendheid heeft gekregen.

Zo is daar de eerste wedstrijd in de historie van onze sport die zich simultaan in twee landen afspeelde. Ook eerste wedstrijd ooit gespeeld door het Vaticaan. Het beschrijft ook hoe FFOP CC cricket permanent introduceerde in Andorra. Dan zijn daar nog de wedstrijden op Madeira, op het onbewoonde eiland Simonszand, landgoed Zypendaal (herintroductie van Country House cricket in Nederland), in de achtertuin van de Britse koningin op Balmoral Castle, het kleine rotseiland Helgoland en die tegen het nationale team van IJsland.

Er worden heel veel (oud) Rood en Witters met namen in het boek genoemd. Op het Facebook van FFOP CC staat een namenlijst met daarin de namen van al diegenen die genoemd zijn.

Mocht u ge├»nteresseerd zijn dit unieke boek (dat nu reeds een potentieel 'collector's item' is) aan te schaffen, stuur dan een mail naar: [email protected]

Gegeven de zeer beperkte oplage geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wanneer het boek gereed is, zal vervolgens contact worden opgenomen en de precieze prijs en het FFOP CC bankrekeningnummer bekend worden gesteld. U zal dan tevens worden uitgenodigd uw postadres door te geven.

Met opgewekte groet,
Bestuur FFOP CCSponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder