Jeugdinformatieavond voor alle ouders/verzorgers van onze R&W jeugd

Bericht geplaatst op 02-05-2013

Vrijdag 3 mei na de training is de presentatie van de trainers aan R&W. Het doel van deze avond is om enerzijds kennis te maken

met de mannen die vanaf deze week de zorg dragen over de trainingen van jullie kids, als ook om de ouders te informeren over wat er op de achtergrond gebeurd voor de jeugd, uitleg over wat cricket in zijn algemeenheid kan betekenen voor je kroost en hoe ouders zelf ook kunnen bijdragen aan een goed verloop van het seizoen.

Ter afsluiting van het officiƫle deel en als start van het weekend drinken we met elkaar een borrel op het aanstaande prachtige lenteweer.

We hebben nu ook de mogelijkheid een hapje te blijven eten met dank aan Marcel Geurts, die een maaltijd geregeld heeft met een keuze uit vlees en vegetarisch. Dit alles voor een kleine vergoeding van €6,50 voor volwassenen en €4,00 voor kinderen.

We hopen jullie morgen in grote getale te mogen begroeten.

(Let op: we starten om 17.30h)


 Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder