Hein Winter overleden

Bericht geplaatst op 28-06-2013

On bereikte het trieste nieuws dat op 26 juni 2013 Hein Winter op 85 jarige leeftijd is overleden

Hein Winter overleden

Ons bereikte het trieste nieuws dat op 26 juni 2013 Hein Winter is overleden. Hein werd 85 jaar. Hij was een man met een groot hart voor de Spanjaardslaan. Gedurende twee decennia kwam hij in 369 wedstrijden uit voor HFC 1 en is daarmee koploper aller tijden. Ook voor HLTC is hij tot op hoge leeftijd uiterst actief geweest.
Hein was ook een echte Rood en Witter. Hij maakte in 1944 tegen HBS zijn debuut in het 1e XI en verwierf daarmee capnummer 197. Zijn laatste wedstrijd voor het eerste speelde hij in 1957. In een periode van 13 jaar vertegenwoordigde hij in totaal 85 maal onze clubkleuren op het hoogste niveau.
Wij wensen zijn familie alle sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.
Namens het bestuur van HCC Rood en Wit,

Michel Derckx, voorzitter

 

 

 

   

 

 

       


Sponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder