Taste the World!

Bericht geplaatst op 25-04-2011

Onze nieuwe Hoofdsponsor. Check it out: www.tastetheworld.nl

 TASTE THE WORLD  te vinden op:  www.tastetheworld.nl                           

Wereldkoks en Foodworld zijn de top in culinair Nederland op het gebied van authentieke en smaakvolle Surinaamse en Caribische maaltijden. De Surinaamse keuken heeft een geweldige verscheidenheid aan overheerlijke maaltijden. Dankzij Wereldkoks en Foodworld kan Nederland hier van genieten.

Wereldkoks en Foodworld gerechten zijn onder andere te vinden in het koelvers- en diepvriesvak in de supermarkt en als totaalconcept in zorginstellingen, scholen en op evenementen. Zo kan iedereen elke dag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.

Eenmaal geproefd, is men voor altijd overtuigd! ‘Njang sweetie’ (eet smakelijk)

Saunic Kallasingh, chefkok/creator/traiteurSponsors


Mededelingen


PARKEREN & ROUTE : VOLG VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT PARKEERPLAATS s.v.p. bij de school (zie onder), niet bij de ingang cricketveld!
Volg route : Van Limburg Stirumstraat - niet naar Leidsevaartkant! LET OP ALLEEN PARKEREN IN DE ZIJSTRAAT VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT (er staat een geel bord 'school' boven de Wagenweg) deze is 50 meter ten noorden van de wandelingang Wagenweg 240 bij EINDENHOUT. Vanaf parkeerplaats 200 meter lopen door het parkje met tuinkoepel naar het veld. Tas tillen svp, niet over schelpenpad trekken. Moet lukken :-). Auto's niet parkeren bij de ingang cricketveld. Lees verder

Beeldverslag van zaterdag 10 juli.
De strijd om de Posthuma Beker en de van Baasbank Trofee vastgelegd door Dorothee. Lees verder